KARIFY

 

Karify is een eHealth platform dat gesprekken tussen zorgverleners en cliënten ondersteunt met online behandelingen. Via Karify kunnen zorgverleners online behandelen, veilig communiceren met cliënten en hen gevalideerde informatie op maat bieden.

E-health gaat over digitale toepassingen in de zorg: het gebruik van informatie- en communicatietechnologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

Als u bij mij in de praktijk komt vraag ik u of u ‘lid’ wilt worden bij Karify. Dat betekent dat ik u met een mail uitnodig om aan te melden bij Karify. Bent u eenmaal ingelogd, kan ik u en kunt u mij op een beveiligde wijze berichten sturen. Dit komt dan niet in de gewone email, want dat is niet beveiligd voor uw privacy. Meestal spreek ik af dat als u een bericht heeft over het verzetten van een afspraak dat via de gewone mail doet (daar staat immers geen inhoudelijke informatie in) en de inhoudelijke berichten (verslag van de week bijvoorbeeld) in Karify. 

In de ‘omgeving’ van Karify kan ik ook een E-health module inzetten. Dat is eigenlijk therapie via het internet. Een E-health module gaat bijvoorbeeld over angst en paniek. Er is ook een ‘intake’ module. Meestal zal ik u vragen deze in te vullen. 

Deze computer-therapie is er niet om de sessies te vervangen, maar wel als aanvulling op de sessies. Het kan soms zijn dat de module zo fijn werkt, dat gesprekken er alleen, zijn ter ondersteuning van het E-healht traject, soms is het andersom en zullen de gesprekken leidend zijn en de modules ondersteunend. 

Om in te loggen bij Karify klikt u HIER